HALAB AL SHAHBAE

HALAB AL SHAHBAE Livraison à domicile!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 309 beoordelingen
18 sep 2021 om 12:38 I usually don't review things as mostly on takeaway it's always the same greasy "fast food" but this was actually really good restaurant-type food! Highly recommend :)
18 sep 2021 om 11:27 Super lekker, grote porties en snel geleverd!
17 sep 2021 om 19:48 Meer dan 1 uur om mijn bestelling te ontvangen. Sandwiche was koud en verkeerd bestelling ik eet geen pikante en het was met Harisa en ik heb dat niet gevraagd . 0 service O eten Niet aangeraden
11 sep 2021 om 20:26 Zeer lekkerrestaurant staat vanaf nu in mijn favorietenlijst.
10 sep 2021 om 18:08 Geweldig lekker. Heel fijn en verzorgd
8 sep 2021 om 6:21 Het eten was erg lekker, vriendelijke bezorging. Heb er echt van genoten, ik zal zeker nog eens bestellen. Merci voor jullie zalig gerechten!!
28 jul 2021 om 20:23 Alles dik in orde en zeer lekker
24 jul 2021 om 19:35 njam
5 jul 2021 om 17:44 Wij bestellen hier al langere tijd en het eten is nog steeds héérlijk, vers én héél erg warm!!! Köfte Halab-schotel (met veel lekkere extra's erbij) + Burak rolletjes, super! Levering duurt wat langer, we houden daar dus rekening mee bij de bestelling.
25 jun 2021 om 21:17 Very good - ordered 4 times before and will do so again!
18 jun 2021 om 21:21 Superlekker
14 jun 2021 om 22:47 The delivery time wasn't the same as shown on the website (1 hour) but far shorter. They don't seem to use the tracking system. The food itself was good and plentiful. There were not enough falafels left, but we got some extra mezze instead.